додомуНовини"Мрія Бога"- новий проект на EWTN

“Мрія Бога”- новий проект на EWTN

Римсько-католицька Церква в Украіні у свято Стрітення урочисто розпочала Рік молитов про покликання до священства та богопосвяченого життя. Католицький Медіа-Центр та EWTN Україна з цієї нагоди представляють спеціальний проект. 

Програма “Мрія Бога” – це неформальні розмови зі священиками, монахами та монахинями, які служать в Україні. Ведучі програми: о. Богдан Савицький ОМІ та Аліна Петраускайте SCM. Через призму конкретної життєвої історії та відкриття покликання хочемо наблизити глядачам красу та оригінальність кожного покликання до особливого служіння Богу та Церкві. Молодь через знайомство з різними прикладами може знайти підказку на дорозі розпізнання життєвої дороги, почути свідчення про дію Бога у житті людини.


Програму можна переглянути на каналі Youtube EWTN Україна та в ефірі телеканалу (у кабельних мережах і на сторінці). Ви – священик або богопосвячена особа і хочете розповісти про мрію Бога щодо Вашого життя? Пишіть нам!

Нагадуємо, що Рік молитов про покликання триватиме до урочистості Хрещення Господнього 2021 року. Покровителем року визначений св. Йоан Павло ІІ. Попередній рік був присвячений молитвам за святість сімей.

ПОВ'ЯЗАНІ СТАТТІ