додомуНовиниЄПИСКОП ЕДВАРД КАВА: МОЛІМОСЯ ЗА УКРАЇНУ, МАРІУПОЛЬ ТА ЗСУ

ЄПИСКОП ЕДВАРД КАВА: МОЛІМОСЯ ЗА УКРАЇНУ, МАРІУПОЛЬ ТА ЗСУ

Єпископ-помічник Львівської архідієцезії Едвард Кава OFMConv опублікував 90 Псалом та закликав до молитви за Україну, Маріуполь та Збройні Сили України. 

«Ти, що живеш під Всевишнього покровом, що у Всесильного тіні пробуваєш, скажи до Господа: «Моє прибіжище й моя твердиня, мій Боже, на котрого я покладаюсь». Він бо спасе тебе від сітки птахолова і від погибельного мору. Він тебе покриє крилами своїми, і ти втечеш під його крила; щит і забороло – його вірність. Ти не злякаєшся ні страху вночі, ані стріли, що вдень літає, ані чуми, що в пітьмі бродить, ані зарази, що нищить опівдні. Нехай і тисяча упаде біля тебе і десять тисяч праворуч від тебе, -до тебе не підійде. Ти лиш очима споглянеш -і кару грішників побачиш. Бо Господь – твоє прибіжище, Всевишній – твій захист. Ніяке лихо до тебе не приступить, ніяка кара не підійде близько намету твого. Бо ангелам своїм він повелить про тебе, щоб берегли тебе на всіх твоїх дорогах.
І на руках тебе носитимуть, щоб не спіткнулася нога твоя об камінь. На гада й змія будеш наступати, розтопчеш лева і дракона. Тому, що він явив свою любов до мене, я його врятую; я вивищу його, бо знає моє ім’я. Візве до мене, і я озвусь до нього; я буду з ним у скруті, я визволю його і його прославлю. Довгим віком його насичу , і явлю йому моє спасіння. (Пс. 91). Молімося за Маріуполь! Молімося за Україну! Молімося за ЗСУ!»

Джерело: сторінка єпископа Едварда Кави

ПОВ'ЯЗАНІ СТАТТІ